MINI-Events Team

Wij zijn MINI-Events.

Hallo! Wij zijn MINI-Events. Samen organiseren wij de mooiste evenementen voor jong en oud, op de mooiste wegen van Europa. Dat doen wij met gave routes, lekker eten en beeldmateriaal van onze fotografe Jill van Dijk.

Samen streven wij ernaar om de mooiste tours neer te zetten. Op deze pagina lees je wat meer over ons team.

Emile

Founder

Bijna 3 jaar geleden kocht ik mijn eerste MINI, en wat een genot was dat om in te rijden! Elke dag is weer een nieuwe beleving op zich! Inmiddels zijn we een paar jaar én MINI’s verder.
Na een aantal ritten zelf meegereden te hebben, dacht ik: “waarom maak ik daar geen evenementen van”? Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de horeca en met deze ervaring kan ik de bestuurders van MINI’s brengen naar de mooiste plekken én dit combineren met eten en gezelligheid.
En als kers op de taart een aandenken in de vorm van foto’s en video’s.
Wanneer de deelnemer met een lach op zijn gezicht naar huis gaat is mijn doel bereikt!

Milan

Consultant

Ik ben Milan, 21 jaar oud, en al sinds mijn twaalfde een MINI-fanaat. Mijn moeder kocht toen haar R56 (die ik tot de dag van vandaag mis). 
Nadat ik mijn rijbewijs haalde zat er dus niets anders op: ook ik moest MINI gaan rijden!
Al snel vond ik mijn eerste auto: een R55 uit 2008. Na een jaar met veel plezier in mijn R55 gereden te hebben rij ik nu in mijn British Racing Green F56, die super beviel! Inmiddels ben ik “doorgegroeid” naar mijn huidige auto: een Moonwalk Grey F54 Cooper S.
Ik zie je snel op één van de volgende evenementen van MINI-Events!

Majelle

Event ondersteuning

Ik ben Majelle, en mijn liefde voor MINI’s is in 2017 begonnen.
Na jaren boring cars te hebben gereden werd het echt tijd voor wat anders, er moest en zou een MINI komen! Het werd een rood-witte Cooper, een R56. Vlag op het dak, mooie velgjes, lekker laag, helemaal leuk!
Maar het bleek nog leuker te kunnen, want toen was daar opeens het fenomeen Coupé. Daar verbleekte mijn rood-witte Cooper toch wel bij… Ik had toch wel enige twijfels, want tja… is het wel praktisch, een twee-zitter? Maar je koopt tenslotte geen auto om andermans kinderen te vervoeren, dus niet veel later stond hij voor de deur.
Ondertussen is het wagenpark wat uitgebreid, en is er een BRG Roadster bijgekomen en sinds kort ook een F56.
Ik zie je graag op één van de evenementen van MINI-Events!

Deirdre

Event ondersteuning

Ik zal mezelf ook even netjes voorstellen. Mijn naam is Deirdre, ik ben 35 jaar oud en in het dagelijkse leven ben ik ondernemer.
In 2014 kocht ik mijn eerste MINI, een F55 en sindsdien ben ik een MINI liefhebster geworden.
Na 4 jaar heb ik m’n F55 heb ik ingeruild voor een F57 JCW.
Ik ben geregeld bij meetings en tourritten te vinden. 

Jill

Fotografe

Hoi! Ik ben Jill. Ik ben 19 jaar oud en fotografe voor MINI-Events.
Mij zie je vaker tussen de menigte en MINI’s struinen of uit de kofferbak hangen met mijn camera.
Ik ben met het MINI-virus aangestoken door mijn vriend Milan en ben sinds onze relatie wel vaker met hem te vinden bij onze tourritten te vinden. Tot snel!

Edwin

Sfeerbeheer

Ik ben Edwin, en mijn passie voor MINI’s is gekomen door Majelle.
Zij rijdt al een paar jaar in haar bloedmooie R58 en een paar jaar daarna hebben we een R59 aangeschaft.
Omdat ik eigenlijk ook graag een “eigen” MINI wilde, is daar een mooie F56S met JCW-pakket bijgekomen. Sindsdien wil ik niet anders meer!

Tijs

Event ondersteuning

Ik ben Tijs Melis, 50 jaar jong al. Ooit heb ik tegen mezelf gezegd: als ik een auto koop moet het een Coupé zijn. In 2012 introduceerde MINI de MINI Coupé. Toen dacht ik: die wordt van mij!
Sinds 2019 bezit ik zo’n mooie wagen, en hierbij ook actief geworden in de MINI scene.
Ik help graag mee met de events. Dit is een van mijn vele hobby’s. Ik ben altijd wel in voor een praatje en ik help je verder bij de leuke ritten. Dagelijks zit in de ICT.

Cooper the Frenchie

Mascotte

Cooper is het levende mascotte van MINI-Events. Als personal assistant van Emile zorgt Cooper ervoor dat er genoeg hondenkoekjes en hondenknuffelaars op de evenementen aanwezig zijn, om er zo zeker van te zijn dat hij genoeg gekriebeld wordt.