MINI-Events Team

Wij zijn MINI-Events.

Hallo! Wij zijn MINI-Events. Samen organiseren wij de mooiste evenementen voor jong en oud, op de mooiste wegen van Europa. Dat doen wij met gave routes, lekker eten en beeldmateriaal.

Samen streven wij ernaar om de mooiste tours neer te zetten. Op deze pagina lees je wat meer over ons team.

Emile

Founder

Bijna 3 jaar geleden kocht ik mijn eerste MINI, en wat een genot was dat om in te rijden! Elke dag is weer een nieuwe beleving op zich! Inmiddels zijn we een paar jaar én MINI’s verder.
Na een aantal ritten zelf meegereden te hebben, dacht ik: “waarom maak ik daar geen evenementen van”? Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de horeca en met deze ervaring kan ik de bestuurders van MINI’s brengen naar de mooiste plekken én dit combineren met eten en gezelligheid.
En als kers op de taart een aandenken in de vorm van foto’s en video’s.
Wanneer de deelnemer met een lach op zijn gezicht naar huis gaat is mijn doel bereikt!

Bart sweep

Event ondersteuning

Vanaf het allereerste moment dat ik de kans kreeg om achter het stuur van de MINI van mijn toenmalige werkgever te kruipen, was ik compleet verkocht. Op die dag besloot ik meteen dat er ooit een MINI in mijn leven zou zijn. En twee jaar geleden was het eindelijk zover – toen schafte ik mijn eigen r53 uit 2003 aan.


Na een paar te gekke ritten met MINI-events, bedacht ik me dat ik Emile eens moest aanspreken. Ik vroeg hem of er een manier was waarop ik kon bijdragen, zelfs al was het maar door wat broodjes te smeren.


Sinds januari 2023 maak ik met trots deel uit van het team, soms ook wel lachend omschreven als de “scanmeneer”. Samen met het team zorg ik ervoor dat mensen de ultieme ervaring hebben en we de meest geweldige ritten organiseren!

Majelle

Event ondersteuning

Ik ben Majelle, en mijn liefde voor MINI’s is in 2017 begonnen.
Na jaren boring cars te hebben gereden werd het echt tijd voor wat anders, er moest en zou een MINI komen! Het werd een rood-witte Cooper, een R56. Vlag op het dak, mooie velgjes, lekker laag, helemaal leuk!
Maar het bleek nog leuker te kunnen, want toen was daar opeens het fenomeen Coupé. Daar verbleekte mijn rood-witte Cooper toch wel bij… Ik had toch wel enige twijfels, want tja… is het wel praktisch, een twee-zitter? Maar je koopt tenslotte geen auto om andermans kinderen te vervoeren, dus niet veel later stond hij voor de deur.
Ondertussen is het wagenpark wat uitgebreid, en is er een BRG Roadster bijgekomen en sinds kort ook een F56.
Ik zie je graag op één van de evenementen van MINI-Events!

Deirdre

Event ondersteuning

Ik zal mezelf ook even netjes voorstellen. Mijn naam is Deirdre, ik ben 35 jaar oud en in het dagelijkse leven ben ik ondernemer.
In 2014 kocht ik mijn eerste MINI, een F55 en sindsdien ben ik een MINI liefhebster geworden.
Na 4 jaar heb ik m’n F55 heb ik ingeruild voor een F57 JCW.
Ik ben geregeld bij meetings en tourritten te vinden. 

Jill

Fotografe

Hoi! Ik ben Jill. Ik ben 19 jaar oud en fotografe voor MINI-Events.
Mij zie je vaker tussen de menigte en MINI’s struinen of uit de kofferbak hangen met mijn camera.
Ik ben met het MINI-virus aangestoken door mijn vriend Milan en ben sinds onze relatie wel vaker met hem te vinden bij onze tourritten te vinden. Tot snel!

Edwin

Sfeerbeheer

Ik ben Edwin, en mijn passie voor MINI’s is gekomen door Majelle.
Zij rijdt al een paar jaar in haar bloedmooie R58 en een paar jaar daarna hebben we een R59 aangeschaft.
Omdat ik eigenlijk ook graag een “eigen” MINI wilde, is daar een mooie F56S met JCW-pakket bijgekomen. Sindsdien wil ik niet anders meer!

Marc & Naomi

Event ondersteuning

Cooper the Frenchie

Mascotte

Cooper is het levende mascotte van MINI-Events. Als personal assistant van Emile zorgt Cooper ervoor dat er genoeg hondenkoekjes en hondenknuffelaars op de evenementen aanwezig zijn, om er zo zeker van te zijn dat hij genoeg gekriebeld wordt.