Partners

Dit zijn onze partners.

Onze partners maken onze evenementen mede mogelijk, en andersom. Met onze partners is het streven om de mooiste herinneringen en samenwerkingen op te bouwen!

Premium partners

Gold partners

Silver partners

Bronze partners

Ekris MINI

Ekris MINI is de MINI dealer in Midden-Nederland. Met vestigingen in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht is er altijd wel een Ekris vestiging bij je in de buurt te vinden. Of je nu langskomt om jouw volgende MINI uit te zoeken of voor service en onderhoud, Ekris staat altijd voor je klaar om je zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn!

Kiek Lau Fotografie - PLATINUM

Kiek Lau Fotografie legt tijdens onze evenementen alle mensen, auto’s en objecten vast in hoge kwaliteit.

Benieuwd naar het werk van Laura? Check dan onze voorgaande tours!

NewMINIclub - PLATINUM

In samenwerking met NewMINIclub.nl organiseren wij evenementen voor de clubleden van het bekende forum.

NDH Multimedia - BRONS

Onze partner NDH Multimedia is dé specialist in multimedia oplossingen voor uw MINI voor bijvoorbeeld het installeren of vrijschakelen van Apple CarPlay / Android Auto.

Dutch Sticker Factory - SILVER

Onze partner Dutch Sticker Factory staat bekend als specialist in unieke sticker designs van de beste kwaliteit.

WeTour - BRONS

Zoek een mooi evenement en klik direct door naar het inschrijfformulier
van de aanbieder. Publiceer jouw evenement als een professional op de WeTour Marktplaats. Alleen de mooiste tours en alles bij elkaar op 1 plaats!

Carteam Paul Goeman Autoservice - SILVER

Onze partner Carteam Paul Goeman Autoservice is dé MINI-Specialist voor Uitgeest, Assendelft, Beverwijk, Heemskerk, Castricum en omstreken, met jarenlange ervaring en expertise over MINI’s!

EM-Wheels - SILVER

Onze partner EM Wheels is gespecialiseerd op het gebied van repareren, renoveren en restylen van velgen. Van MINI’s tot aan supercars wij leveren maatwerk aan zowel bedrijven als particulieren.

Jij?

MINI Events sponsor worden vraagteken

Wij staan altijd open voor nieuwe en nauwe samenwerkingen. Op zoek naar een sparringpartner voor je evenementen? Neem dan contact op!

Ook partner/sponsor worden?

Al je evenementen door ons laten organiseren? Of meehelpen om deze evenementen mogelijk te maken? Word sponsor of partner!